ASK Odvažni

Airsoft klub “Odvažni” osnovan je 30. rujna 2019. godine, a bavi se promicanjem taktičkih igara, povijesnih simulacija i praktičnog streljaštva s airsoft opremom i airsoft replikama. Udruga djeluje na području Istarske županije te okuplja članove iz više Istarskih gradova koji djeluju u više sfera: povijesnog ili modernog Airsofta pa tako i planinarenjem, boravkom u prirodi i radom na promicanju lokalne kulturne baštine.

Broj članova varira ali cilj je održati broj za dvije aktivne desetine odnosno do 15 aktivnih članova.
Glavni cilj udruge je kroz kvalitetno provedeno vrijeme na otvorenom promicat sportski i timski duh, naučiti nove vještine te se kvalitetno zabaviti.

Iza sebe, bez obzira na kratku povijest postojanja Udruga, kao tim i skupina građana ima višegodišnju suradnju sa Turističkom zajednicom općine Vižinada na povijesnom uprizorenju filma “Zlato za Odvažne” koji je davne 1969 i sniman u Vižinadi.

Iako airsoft u Hrvatskoj postoji već nekih 15 godina u našim krajevima nije još toliko populariziran pa ga samim time želimo promovirati, proširiti i privući nove sudionike ovom zabavnom hobiju.

Dodatne informacije I aktivnosti su dostupne na facebook stranici i instagramu.