Želite li kupiti stan iz POS programa, ispunite anketni upitnik

Nemate li još riješeno stambeno pitanje, pruža vam se mogućnost da ispunjavanjem anketnog upitnika započnete cijelu priču koja će vas odvesti do kupnje stana iz programa poticajne stanogradnje. Riječ je o anketnom upitniku o rješavanju stambenog pitanja putem POS-a kojem je za cilj da pokaže potrebe stanovnika s našeg područja za kupnju stana iz POS programa te će rezultati dobiveni kroz anketne upitnike, koji se šalju Agenciji za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) biti osnova za početak aktivnosti potrebnih za realizaciju POS programa u Općini Vižinada.

Stanovi se kroz ovaj program prodaju za povoljnih 1350 eura po m2, a uz kupnju ide i niz pogodnosti, poput roka otplate na 30 godina s jednom godinom počeka, s maksimalnom kamatnom stopom od 2 posto godišnje i bez jamaca.

Pravo na podnošenje zahtjeva za kupnju POS-ovih stanova imaju hrvatski državljani, koji nemaju riješeno stambeno pitanje. Spadate li u ovu kategoriju, molimo vas da anketne upitnike ispunite i pošaljete najkasnije do 21. listopada na mail [email protected]

Detaljnije informacije o POS programu možete naći na službenim web stranicama APN-a www.apn.hr