Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva

U sklopu petodnevnog programa zainteresirani s različitim iskustvima u civilnom društvu imat će prilike pronaći zanimljive teme. O novostima, odnosno inovativnim rješenjima za razvoj civilnog sektora govorit će nekoliko posebnih gostiju: Iz Francuske nam dolazi Vladimir Šestović iz European Civic Foruma, a iz Zagreba Mirna Karzen iz Laboratorija za društvene inovacije te Marko Gregović i Hajdana Rukavina iz društvene tvrtke Brodoto d.o.o. koji će govoriti o projektu Crowdfunding Academy i alternativnim načinima financiranja. Jedan dan će biti posvećen problematikama i mogućnostima udruga koje pružaju usluge SOS telefona, a predstavit ćemo i nove ili tekuće projekte i novitete u civilnom društvu.

Za one koji tek ulaze u svijet trećeg sektora održat će se ”ABCda”, početnička edukacija koja će pokriti teme osnivanja udruge pa sve do rada, proračuna i načina financiranja te mogućnostima koje pruža volontiranje.
 
Prijave za aktivnosti bit će moguće do 11. ožujka 2016. na adresi: http://goo.gl/forms/zDrvlYwaBV ili direktno na e-mail Zaklade [email protected].

Dokumenti za preuzimanje: