Vižinada dobila personalizirane stalke i stanicu za popravljanje bicikala

Vižinada i njezina okolica poznati su kao mjesto koje rado posjećuju brojni biciklisti iz različitih zemalja, pa je odlična je vijest za sve ljubitelje bicikliranja kroz ljepote naše prirode da je Turistička zajednica Općine Vižinada uz potporu Turističke zajednice Istarske županije nabavila stanicu za popravljanje bicikala s nožnom pumpom i četiri posebno dizajnirana stalka za bicikle.

Ukupna vrijednost investicije je 26.707,50 kuna s PDV-om, a stanicu i stalke u Vižinadu je isporučila tvrtka UBS – Urban bike solutions d.o.o. iz Belog Manastira. Stalke modernog i zanimljivog dizajna pritom smo i personalizirali – s jedne strane imaju natpis Istria i prepoznatljivi logo Istarske županije, dok im je na drugoj strani dobro znani natpis Visit Vižinada sa službenim fontom logotipa.

Stalci su izrađeni od čeličnih limova međusobno povezanih vijčanim spojevima te su na četiri mjesta osigurani protuprovalnim vijcima. Namijenjeni su svim promjerima kotača. Vlasnici mogu biti sigurni kad ostavljaju svoje bicikle na stalcima jer su osmišljeni tako da ne mogu oštetititi niti jedan dio bicikla.

Zatreba li bicklistima bilo kakva intervencija na njihovom prijevoznom sredstvu, tu je stanica za popravljanje bicikala s nožnom pumpom (model KIRRA basic) koja svojom jednostavnošću dizajna i onim što nudi zadovoljava osnovne potrebe svakog biciklista. S obzirom na izvrstan dizajn, odlično se uklopila u naše okruženje. Načinjena je od čeličnih pocinčanih limova u kombinaciji s elementima od nehrđajućeg čelika i na sebi ima “all in one” set od deset alata na inoks užadi s vrtilicama. Duljina sajli omogućava nesmetano korištenje alata.

Vjerujemo da će ovi noviteti u Vižinadi biti od velike koristi brojnim biciklistima koji nas posjećuju te im omogućiti da im avantura vožnje kroz naš kraj bude još ljepša i ugodnija.