Ukupno 33 djece uči plivati i zabavlja se u Ljetnom kampu u Poreču

S ponosom nosimo naziv “Općina – prijatelj djece”, pa je niz naših aktivnosti usmjeren na programe za djecu i nastojanje da uvijek iznova opravdamo ovu respektabilnu titulu.

Tako smo i ove godine organizirali Ljetni kamp za djecu u Poreču koji je startao u ponedjeljak 18. srpnja i trajat će do nedjelje 24. srpnja 2022. Pohađa ga ukupno 33 djece s područja Vižinade koja će uz dvije voditeljice i trenericu plivanja proći školu plivanja, a pritom se i odlično zabaviti i družiti s prijateljima uz brojne igre na porečkoj plaži Jedro.

Našim malim polaznicima svakodnevno je osiguran prijevoz autobusom do Poreča, pri čemu roditelji plaćaju 400 kuna autobus za svih sedam dana trajanja kampa dok ostatak troškova prijevoza pokriva Općina Vižinada. A kako bi se ova lijepa ljetna priča, koja je ujedno zabavna i edukativna, zaokružila na način koji će djecu iznimno veseliti, posljednjeg dana Ljetnog kampa mališani idu u posjet Papago parku u Červaru te nakon toga svi zajedno na pizzu. Ulaz u park platit će roditelji, dok će ih pizzom i pićima počastiti Općina.

Iznimno smo sretni što će još jedna generacija djece s područja Vižinade doživjeti nezaboravne uspomene iz Ljetnog kampa te što smo djeci omogućili da uče i zabavljaju se u ugodnom i sigurnom okruženju.