Učenici iz Vižinade nastavljaju nizati uspjehe

Nismo samo općina kontinuiranog razvoja, već i općina znanja, u kojoj mlade generacije svojim učenjem i pameću predstavljaju svijetlu sliku budućnosti našega kraja. Neizmjerno smo ponosni na njih jer ostvaruju izvrsne rezultate na natjecanjima, pa su nam tako na nedavnom županijskom natjecanju obraz osvjetlali Gabriel Romeo Cvitko, učenik 8. razreda PŠ Vižinada koji je osvojio prvo mjesto iz geografije i 2. mjesto iz povijesti te Ana Marija Horvat, s osvojenim trećim mjestom na natjecanju iz povijesti. Ove sjajne rezultate učenici su ostvarili uz vodstvo i snažnu podršku svojih mentora, Valtera Baldaša i Katje Sirotić.

Danas je više nego ikada važno poznavanje stranih jezika, pa upućujemo veliku čestitku i Lari Perković, učenici 8. razreda PŠ Vižinada koja je 17. ožujka, na županijskom natjecanju iz engleskog jezika, osvojila sjajno drugo mjesto. Natjecanje je održano u OŠ Vladimira Nazora Potpićan te je na njemu sudjelovalo 26 učenika iz cijele Istre. Naravno, čestitke idu i Larinoj mentorici, Loredani Koraca.

Učenicima i mentorima još jednom želimo istaknuti koliko smo ponosni na njihova postignuća, i želimo im daljnje uspjehe na svim budućim natjecanjima na kojima će pokazati zavidnu razinu znanja.