U srijedu, 22.5.2019. promocija monografije ” Umjetnost bez granica” u sali Dom

U srijedu, 22.svibnja 2019. u 20,00 sati u Sali Dom u Kašteliru održati će se svečana promocija Monografije nastale kao dio projekta ”Umjetnost bez granica” projekt koji se financira kroz program “Umjetnost i kultura 54+”, a koji se provodi u sklopu Prioritetne osi 2 “Socijalno uključivanje ” Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020., s ciljem postizanja bolje socijalne uključenosti i unaprjeđenja kvalitete života osoba starijih od 54 godine kroz poboljšanje pristupa kulturnim i umjetničkim aktivnostima.

Vrijednost projekta iznosi 328.894,25 kuna i u stopostotnom dijelu financirala je Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda, a u provedbi su sudjelovali Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva kao posrednička tijela, Općina Vižinada kao nositelj projekta, te Općina Kaštelir-Labinci i Zajednica Talijana Vižinada kao partneri na projektu.

Svečanoj promociji prisustvovati će polaznici radionica, voditelji radionica, predstavnici partnera u projektu te VES ZT Labici ” Nigrignanum ” koja će svojim nastupom obogatiti događaj. Na kraju programa polaznici i partneri u projektu pripremili su malu zakusku.

Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate promociju i pogledate radove nastale tijekom projekta u kojem su sudjelovali mještani i mještanke općina Vižinada i Kaštelir-Labinci.

Dobrodošli!!