U četvrtak 16. prosinca kreće Vrime Božića

I u ovoj pandemijskoj godini želimo blagdane učiniti lijepima i ugodnima, u mirnom okruženju te uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Stoga u četvrtak 16. prosinca kreće program pod nazivom Vrime Božića, koji će se odvijati na otvorenom, i vjerujemo da će razveseliti naše mještane.
Tako će već prvog dana programa pokraj Battisteline šterne biti podijeljeni pokloni paketi umirovljenicima, a to će se nastaviti i u petak 17. prosinca. Istoga dana upriličit će se i već tradicionalni prijem za novorođenu djecu i njihove roditelje, također pokraj Battisteline šterne.

Subota 18. prosinca zasigurno će izazvati najviše veselja, jer će se tijekom dana dijeliti pokloni Djeda Božićnjaka najprije djeci vrtićke dobi i mlađima, potom školarcima, a dan će zaokružiti božićni koncert Zajednice Talijana Vižinada ispred crkve Sv. Jeronima, na kojem će nastupiti mali pjevači, plesna skupina, mješoviti zbor Armonia i Brass Band. Za kraj programa Vrime Božića 23. prosinca svi će moći prisustvovati Adventskoj bajci na šterni.

Želimo vam svima čestit Božić i sretnu Novu godinu, i uživajte u druženju dok traje Vrime Božića!