Šesti airsoft susret Kelly’s Heroes “The Last Hero ” održava se u subotu 21. listopada u Vižinadi

Općina Vižinada i Turistička zajednica Općine Vižinada poziva sve zainteresirane da posjete šesti Airsoft susret i uprizorenje s tematikom filma “Kelly’s Heroes – Zlato za Odvažne”. Cilj manifestacije je oživjeti Vižinadu u kulturnom i turističkom smislu tijekom mjeseca listopada, čime se novim sadržajima produljuje turistička sezona i stvaraju pretpostavke za razvoj filmskog turizma.

Susret pod nazivom Kelly’s Heroes “The Last Hero” je airsoft susret koji se odvija u urbanom, naseljenom i prirodnom okruženju. Igra se na stvarnim mjestima gdje je snimljen film davne 1969. godine. Novost je da su od ove godine odvojeni dijelovi airsofta koji će se odvijati u šumama Vižinade te rekonstrukcije i filmskog snimanja koji se odvija na trgu u Vižinadi. Uprizorenje za gledatelje počinje u 17 sati na trgu u Vižinadi kada će se moći razgledati i 3. kat Interaktivnog centra za posjetitelje Maraston koji je posvećen snimanju filma Kelly’s Heroes.

Nažalost, ove godine zbog vremenskih uvjeta dio programa je otkazan dok će se prilikom uprizorenja koristiti zvučni efekti iz ručnog naoružanja tokom dana, ali scenska pirotehnika se neće koristiti zbog sigurnosnih razloga.

U slučaju kiše u poslijepodnevnim satima uprizorenje će se otkazati.

Molimo sve mještane da zbog uprizorenja u subotu,  21. listopada 2023. godine od 12,00 do 18,30 sati u Vižinadi vaša vozila parkirate na drugu lokaciju kako bi očuvali vašu imovinu od eventualnih oštećenja. Promet u ulicama koja vode prema trgu biti će privremeno reguliran sa ciljem pražnjenja užeg centra Vižinade od vozila.