Prijavite se na fotografski natječaj “Male ruke – Vele ruke”

Koordinacijski odbor akcije “Općina Vižinada prijatelj djece” u suradnji s Općinom Vižinada-Visinada i tvrtkom Studio Sonda d.o.o. organizira FOTOGRAFSKI NATJEČAJ “Male ruke – Vele ruke” kojim se poziva svu zainteresiranu djecu da svojim objektivima “uhvate” aktivnosti koje se obavljaju rukama. Natječaj je zamišljen kao spoj tradicionalnog i modernog čiji je cilj predstaviti aktivnosti djece i odraslih osoba u našem mjestu, povezati naraštaje te zabilježiti trenutke rada rukama, kako djece tako i odraslih.

Tema fotografskog natječaja su aktivnosti koje se obavljaju rukama i to isključivo aktivnosti koje su zabilježene na području Općine Vižinada-Visinada, a koje mogu izvoditi djeca, njihovi roditelji, bake i djedovi, braća i sestre, prijatelji, susjedi, poznanici i slično. Posebnu pozornost potrebno je posvetiti aktivnostima vezanima uz rad u polju, vrtu, kuhinji i domaćinstvu, u radu sa strojevima, domaćim životinjama, te sportu, slobodnom vremenu, humanitarnom radu i slično, a u kojem mogu sudjelovati i male i velike ruke. Važno je kroz fotografiju pokazati što rade male, a što velike ruke, te osobito kreativnost djece u tome.

Sudjelovati mogu djeca s područja Općine Vižinada-Visinada u dobi od 8 do 17 godina.

Fotografije s prijavnicom potrebno je dostaviti na mail [email protected] do zaključno 20. svibnja 2019. godine.

Za svaku kategoriju bit će osigurane prigodne nagrade, a najbolji radovi svoje će mjesto naći u godišnjaku Općine Vižinada-Visinada.

Žiri će uz pobjedničke radove odabrati i dodatne radove koji će biti predstavljeni na foto izložbi u Centru za posjetitelje Maraston 8. lipnja 2019. godine u sklopu manifestacije Verši na šterni.

Za sve sudionike natječaja organizirat će se i posjet tvrtci Studio Sonda d.o.o. u kojem će se upoznati s njihovim radom, osobito s onim kreativnim dijelom.

Za sve detalje natječaja i dodatne informacije možete nas kontaktirajte na broj telefona 052/446-425 ili putem maila [email protected] u radno vrijeme Općine Vižinada-Visinada, radnim danom od 07 do 15 sati.

Podijelite s nama situaciju ili motiv koji pokazuje rad rukama, te iskoristite svoju kreativnost. Sretno!