Pridružite se bogatom programu Adventa u Vižinadi

Općina Vižinada, Zajednica Talijana Vižinada i Turistička zajednica Općine Vižinada organiziraju i ove godine bogati adventski program za sve generacije – Advent u Vižinadi. Pozivamo stoga sve naše mještane i goste da nam se pridruže u proslavi i uživaju u jedinstvenom blagdanskom duhu naše lijepe Vižinade.

Utorak 12. prosinca posvetili smo umirovljenicima te za njih u 17 sati u Lovačkom domu organiziramo božićni prijem, dok će se tri dana kasnije, u petak 15. prosinca, oni najmlađi zabavljati na božićnim radionicama za djecu u Zajednici Talijana Vižinada, u periodu od 16 do 19 sati. Sutradan, u subotu 16. prosinca, slijedi izvrsna predstava Zajednice Talijana Vižinada u kojoj će u Domu kulture u 17.30 sati nastupiti sve sekcije Zajednice, a u ponedjeljak 18. prosinca točno u podne slijedi tradicionalni prijem za novorođene bebe (rođene tijekom 2023. godine) koji će biti upriličen u općinskoj vijećnici. Istog dana malo stariji mališani imat će priliku uživati u odličnoj predstavi “Dobrodošao Djed Mraz” u izvedbi Teatra Naranča, s početkom u 18 sati u Domu kulture, nakon čega na sveopće veselje dolazi Djed Mraz! Advent u Vižinadi zaključit ćemo prekrasnim događanjem Adventska bajka na šterni u srijedu 20. prosinca, i tom će prilikom nastupiti djeca iz vrtića i škole te će nas duo Little Whisper počastiti odličnom glazbom uz kuhano vino, čaj, kobasice i fritule. Važno je napomenuti kako će se tom prigodom prodavati i božićni ukrasi koje su izrađivala djeca u cilju prikupljanja sredstava za vanjsku školsku učionicu, dok će se dio prihoda od prodaje jela i pića također donirati školi.

Još jednom vas pozivamo da se pridružite lijepom i bogatom programu Adventa u Vižinadi i od srca svima želimo čestit Božić i sretnu Novu godinu.