Nasmijte se do suza uz Teatar Naranča i predstavu “Istrijanske navade”

Umorni ste, vruće vam je i sve što želite je opustiti se? Nema problema! Smijeh je najbolji lijek i put prema dobrom raspoloženju, pa vas častimo izvrsnom predstavom Teatra Naranča “Istrijanske navade” koju oni što je izvode jednostavno opisuju kao “jeno malo črna komedija”.

Moći ćete je pogledati sljedeće nedjelje 17. rujna na trgu ispred crkve u Vižinadi u 20 sati! Ulaz je za sve željne dobre komedije besplatan, ali je preporuka da zbog sadržaja i vokabulara ipak budete stariji od 15 godina.

Riječ je o urnebesnoj komediji u kojoj bračni par Vinko i Marija pokušavaju u posljednji trenutak pripremiti sve za dolazak prvih turista, dok im u tome pomažu zanimljivi likovi poput susjede Slavonke, poštara te mlade cure Tine iz grada. Probleme im pritom stvaraju baba Fuma i barba Mario. Tu su i strani turisti koji će se upoznati sa starim istarskim običajima te vas u tom procesu nasmijati do suza. Kako će naši likovi riješiti paralelni problem viška gostiju i manjka soba samo oni znaju, a otkrit ćete i vi navratite li u nedjelju na trg ispred crkve i pogledate ovu izvrsnu urnebesnu predstavu koja traje 80 minuta.