Kickboxeri iz Vižinade ostvarili izvrsne rezultate na svjetskom kupu

Izvrsne rezultate postigli su članovi Kickboxing kluba Zeus iz Vižinade koji su od 15. do 18. lipnja sudjelovali na Svjetskom kupu u Budimpešti (28th Hungarian World Cup 2023. Budapest, Hungary), pa su se kući vratili s jednom brončanom medaljom, uz dodatno osvojeno visoko peto mjesto u kategoriji starijih kadeta. Na svjetskom kupu sudjelovalo je više od dvije tisuće natjecatelja iz ukupno 43 države.

Erin Arman (kategorija point fighting, mlađe kadetkinje, -47 kg) je konkurenciji od 12 natjecateljica zauzela visoko treće mjesto i osvojila brončanu medalju! Bravo Erin! A čestitke idu i mladim nadama Niki Arman i Simonu Ritoši, jer su Nika (kategorija kick light, starije kadetkinje, -55 kg) i Simon (kategorija kick light, stariji kadeti, -63 kg) u teškoj konkurenciji izborili četvrtfinale i zauzeli izvrsno peto mjesto. Nika je bila u konkurenciji s 12, a Simon s 15 natjecatelja.

Ujedno, Erin Arman predstavljala je klub na Hungarian Openu u kategoriji kick light, mlađe kadetkinje, -47 kilograma, koji se u istom terminu održavao u sklopu svjetskog kupa. Svojom vrhunskom izvedbom osvojila je zlatnu medalju i na tome joj od srca čestitamo!

Zbog ovih fantastičnih sportskih rezultata i truda koji su uložili u pripremu i natjecanje, načelnik Općine Vižinada Marko Ferenac dočekao je mlade sportaše te ih prigodno nagradio. Svakome od njih Općina Vižinada darovala je poklon bon u vrijednosti od 50 eura koji mogu iskoristiti u sportskim trgovinama Hervis. Svima još jednom upućujemo najiskrenije čestitke i zahvaljujemo što su nas učinili ponosnima!