Javni poziv nositeljima prava na nekretninama o započinjanju postupka evidentiranja nerazvrstane ceste

Ovim pozivom obavještavaju se nositelji prava na nekretninama koje graniče sa zemljištem na kojem je izvedena cesta o započinjanju postupka evidentiranja nerazvrstane ceste oznake NC 070 (NC 062 – Vrh) na području naselja Mekiši kod Vižinade.

Dana 16. prosinca 2020. godine (srijeda) u vremenu od 12 do 13 sati na terenu će se vršiti utvrđivanje međa, odnosno obilježit će se granica zemljišta na kojem je izgrađena navedena nerazvrstana cesta.

Dana 23. prosinca 2020. godine (srijeda) u vremenu od 12 do 13 sati u Općinskoj vijećnici Općine Vižinada-Visinada, Vižinada 18a, Vižinada, biti će moguće izvršiti uvid u geodetski elaborat izvedenog stanja nerazvrstane ceste u svrhu formiranja čestice nerazvrstane ceste.

Stabilizaciju i označavanje lomnih točaka granica zemljišta na kojem je izgrađena predmetna nerazvrstana cesta, te izlaganje elaborata na javni uvid obavit će ovlašteni inženjer geodezije iz tvrtke G.E.O.T.I.M. d.o.o. iz Poreča, Alekse Šantića 30.

Za dolazak na javni uvid u svrhu poštivanja epidemioloških mjera potrebno je rezervirati termin kako bi se izbjeglo okupljanje većeg broja stranaka. Rezervaciju je moguće obaviti na telefonski broj 052/446-425 ili putem maila [email protected]