Izrada Lokalne razvojne strategije LAG-a Sjeverna Istra – Poziv na radionicu

Lokalna akcijska grupa (LAG) „Sjeverna Istra“ u postupku je izrade Lokalne razvojne strategije, a koja predstavlja strateški dokument razvoja područja LAG-a do 2020. Temeljem ove strategije, kroz Program ruralnog razvoja, provoditi će se i sufinancirati projekti značajni za sveukupni razvoj našeg područja.

Kako bi strategija bila prilagođena stvarnim potrebama na terenu, pozivamo građane, udruge, poduzetnike, poljoprivrednike i sve zainteresirane sa područja LAG-a, da sudjeluju na radionici i s nama podijele svoje probleme i svakodnevne izazove, te planove za budućnost.
Radionica će se održati u Novigradu, 26.02.2016. (petak) u prostorima Zajednice Talijana na adresi Mlinska ulica 4b.
S ciljem što kvalitetnijeg i koncentriranijeg rada radionica je podijeljena u tri dijela i to prema sektorima na javni, civilni i gospodarski sektor. Stoga Vas molimo da dođete u vrijeme predviđeno za vaš sektor prema rasporedu u pozivu u privitku.
Svi ste dobrodošli, a iz organizacijskih razloga molimo da svoje sudjelovanje potvrdite telefonom ili mailom voditeljici LAG-a Vanji Gorički na kontakte 098/398-707, [email protected]

Dokumenti za preuzimanje: