Članovi Kickboxing kluba Zeus na turniru osvojili čak šest medalja

Kao “Općina prijatelj djece” posebnu pažnju uvijek posvećujemo najmlađima i njhovim aktivnostima, a tako i razvoju kroz sport. I oni nas onda nagrade i učine ponosnima sa svojim uspjesima iza kojih stoji dugotrajni rad i trud, baš kao što su to učinili i 10. prosinca kad su članovi Kickboxing kluba Zeus iz Vižinade sudjelovali na 26. Croatia Open 2022 turniru i 5. Memorijalu Davor Jović u Makarskoj te se vratili kući s čak šest medalja!

Nika Arman (starija kadetkinja kategorije do 55 kilograma) osvojila je prvo mjesto u disciplini light contact i treće mjesto u dsiciplini point fighting, Erin Arman (mlađa kadetkinja u kategoriji do 42 kilograma) zauzela je prvo mjesto u dsiciplini kick light te drugo u point fightingu, David Dražetić (mlađi kadet u kategoriji do 47 kilograma) bio je treći u point fightingu, i Simon Ritoša (stariji kadet u kategoriji do 62 kilograma) također je bio treći u point fightingu.

– Naša četiri natjecatelja osvojila su ukupno šest medalja. Bolji kraj godine nismo mogli ni zamisliti – kaže Dorjano Arman, predsjednik Kickboxing kluba Zeus.

Organizator turnira u Makarskoj bio je Kickboxing klub Mawashi te poznati, četverostruki svjetski prvak u ovom sportu, a sad trener, Pero Gazilj. Sudjelovao je 51 klub iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije, pa se okupilo više od 400 natjecatelja koji su se okušali u disciplinama point fighting, light contact, kick light i K1. Bio je to veliki natjecateljski skup, ali i sjajna prilika da se mladi sportaši druže kroz pozitivno rivalstvo i steknu nova prijateljstva. A uspjesi mladih kickboksačica i kickboksača iz Vižinade pokazuje da u njima leži potencijal da postanu doista veliki sportaši, možda i na svjetskoj razini. Najiskrenije im svima čestitamo, sa željom da i dalje nižu uspjehe!